Over
Bij My

Kok Jan-Arie Schippers

Heerlijk eten, gastvrijheid en lokale trots

Jan-Arie Schippers, de zoon van de alom bekende Wim Schippers van het vroegere lokale café Schippers, keert terug naar zijn oude nest en gaat aan de slag bij Brasserij Bij My. Jan-Arie heeft zijn passie voor heerlijk eten, lokale trots en gastvrijheid ontwikkeld door zijn ervaring en erfgoed in de horeca.

Met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor gastvrijheid, zal Jan-Arie zijn stempel drukken op Brasserij Bij My. Zijn toewijding aan heerlijk eten weerspiegelt zich in elk gerecht dat de keuken verlaat, met de nadruk op verse, lokale ingrediënten en smaakvolle creaties die uw zintuigen prikkelen.

Jan-Arie’s lokale trots gaat verder dan alleen de ingrediënten op uw bord. Hij heeft een diepgaande band met Krimpen aan de Lek en haar gemeenschap en streeft ernaar om Bij My een echte ontmoetingsplaats te maken waar lokale smaken, kunst en cultuur samenkomen.

Zijn warme gastvrijheid en aandacht voor detail maken elke gast zich speciaal voelen bij Brasserij Bij My. U kunt erop vertrouwen dat Jan-Arie en zijn team er alles aan doen om uw ervaring onvergetelijk te maken, of u nu voor een snelle lunch, een romantisch diner of een gezellige avond aan de bar komt.

Kom en ervaar de passie van Jan-Arie voor heerlijk eten, lokale trots en gastvrijheid bij Brasserij Bij My, waar elke maaltijd een culinair avontuur is en elk bezoek een warm welkom.